Outdoor Apartments

Política general Cancel·lació

 

 • Es requereix el prepagament del 20% a l’hora de la reserva al moment de fer la reserva (l’establiment li enviarà un enllaç per pagar amb seguretat i així formalitzar la reserva)
 • Si cancel·la o modifica la reserva fins a 2 dies abans de la data d’arribada, no hi hauran despeses de cancel·lació i es farà devolució de prepagament.
 • Si cancel·la o modifica la reserva 2 dies abans de la data d’arribada, la penalització serà del 20% de l’estada.

 

Política general de dipòsit

 

 • Es requereix el dipòsit de 200 EUR en concepte de fiança a efectes de garantir totes i cadascuna de les obligacions que assumeix el client en mèrits del present contracte i dels eventuals danys que pugui causar als llocs arrendats. Aquesta fiança pot ser dipositada en efectiu metàl·lic o per pre- autorització amb targeta bancària.

 

Política de Cancel·lació (exclusiu Comfort)

 

 • Es requereix el prepagament del 30% al moment de fer la reserva (l’establiment li enviarà un enllaç per pagar amb seguretat i així formalitzar la reserva)
 • Si cancel·la o modifica la reserva fins a 14 dies abans de la data d’arribada, no hi hauran despeses de cancel·lació i es farà devolució de prepagament.
 • Si cancel·la o modifica la reserva  fins a 7 dies abans de la data d’arribada, la penalització serà del 30% de l’estada.
 • Si cancel.la o modifica la reserva amb menys de 7 dies abans de la data d’arribada o no es presenta, la penalització serà del total de l’estada. L’establiment es reserva el dret de carregar a la targeta de crèdit el restant de la seva estada durant els 7 dies abans de la seva arribada.

 

Política de dipòsit (exclusiu Comfort)

 

 • Es requereix el dipòsit de 300 EUR en concepte de fiança a efectes de garantir totes i cadascuna de les obligacions que assumeix el client en mèrits del present contracte i dels eventuals danys que pugui causar als llocs arrendats. Aquesta fiança pot ser dipositada en efectiu metàl.lic o per pre- autorització amb targeta bancària.

 

Política Covid

 

Excepció a la política de cancel·lació derivada del Covid-19:

La devolució del prepagament es realitzarà íntegrament si la cancel·lació de la reserva es realitza per alguna de les següents situacions:

 • En el cas que les autoritats del país d’origen / comunitat impedeixin el desplaçament.
 • En el cas que les autoritats d’Andorra prohibeixin l’entrada al país.
 • En el cas de restriccions per viatjar, inclòs tancament d’aeroports per a aquells clients provinents de tercers països (excepte Espanya i França).
 • En el cas que l’hoste certifiqui que ha resultat positiu en un test oficial (PCR) Covid-19 al seu país d’origen, dins dels 10 dies anteriors a l’inici de l’estada. En aquest cas, l’anul·lació ha de ser efectuada íntegrament per a tots els hostes de la reserva en qüestió, com a protecció a la salut de la resta de clients i dels empleats de l’hotel.

 

Condicions de contractació:

 

La realització de qualsevol reserva suposa l’acceptació de les següents condicions generals:

La persona que fa la reserva cal que sigui major d’edat i es responsabilitza de la veracitat de les dades introduïdes.

La reserva quedarà completada quan l’usuari rebi per correu electrònic la confirmació de la reserva amb el seu número localitzador.

Totes les dades introduïdes per l’usuari es graven en un servidor segur i garantim que l’accés a aquesta informació es exclusiu per part del personal de reserves i únicament es farà a efectes de la pròpia reserva i per a comunicar al client futures promocions i ofertes.

El sistema es reserva la possibilitat de limitar les reserves tant en el nombre d’habitacions com en el de pernoctacions.

Totes les dades demanades ho son com a part del contracte.

El contracte es fa exclusivament pels correus electrònics enviats entre les parts.

Les dades personals que faciliti mitjançant els formularis de registre quedaran incorporades al fitxer Clients. Unió Immobiliària utilitzarà les dades amb les finalitats d’atenció, facturació, registre d’ocupació d’allotjaments turístics . Aquestes dades es trametran al departament de policia d’acord amb el que disposa la llei 16/2017, del 13 de juliol, general de l’allotjament turístic. El client pot exercir en qualsevol moment els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació enviant una sol·licitud a l’adreça electrònica reserves@apartamentsmaragall.com

Les parts pacten que Icnea Tecnologia SL (Mandri 38, Barcelona) actuï com a tercer de confiança i tingui sota custodia els registres del contracte.

El procediment de reclamacions és per correu electrònic, posant el número de reserva i el motiu de la reclamació, dirigit al correu reserves@apartamentsmaragall.com