Outdoor Apartments

Avís legal

Gràcies per visitar la pàgina web de OUTDOOR APARTAMENTS.COM. L’accés està restringit a l’acceptació de les condicions d’ús següents, els quals poden ser modificats per OUTDOOR APARTAMENTS en qualsevol moment i sense previ avís.

 

En utilitzar aquest lloc web accepta complir amb els termes expressats en aquest avís i les modificacions subseqüents que OUTDOOR APARTAMENTS pogués implementar ocasionalment. Si no acceptés les condicions d’aquest Acord, no ha d’utilitzar aquest lloc.

 

1.- INFORMACIÓ LEGAL

A continuació s’indiquen les dades d’informació general d’aquest LLOC WEB:

 

  • Titular: UNIÓ IMMOBILIÀRIA SLU
  • NRT: A-700191-G
  • Adreça: c/ de l’Aigüeta 12
  • Telèfon: (+376) 824673
  • Adreça electrònica: reserves@outdoorapartaments.ad

 

La visita a aquest LLOC WEB atribueix la condició d’“USUARI” al visitant, amb independència de la condició de “CLIENT” que aquest usuari pugui tenir amb OUTDOOR APARTAMENTS.

L’objectiu d’aquest LLOC WEB és oferir als CLIENTS i/o USUARIS informació relativa a productes i serveis de OUTDOOR APARTAMENTS.

 

L’USUARI, mitjançant l’accés a tots els continguts que formen part del LLOC WEB, pot visitar, obtenir informació de productes i serveis, i adreçar sol·licituds i/o comunicacions a OUTDOOR APARTAMENTS. Aquest accés implica l’acceptació plena i sense reserves de totes les disposicions i els termes d’ús que conté aquest “Avís legal”.

 

2.- PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Tots els continguts del LLOC WEB, entenent per aquests a títol merament enunciatiu, els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, enllaços i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis font (d’ara endavant, els “CONTINGUTS”), són propietat intel·lectual de UNIÓ IMMOBILIÀRIA SLU o de tercers.

Les marques, noms comercials o signes distintius són titularitat de UNIÓ IMMOBILIÀRIA SLU o tercers, sense que pugui entendre’s que l’accés al LLOC WEB atribueixi cap dret sobre les marques, noms comercials i/o signes distintius.

La violació dels anteriors drets serà perseguida conforme a la legislació vigent